Wie is Fien?

Theatergroep Fien maakt intieme, muzikale familievoorstellingen die de fantasie prikkelen en je meenemen naar plekken die je nog niet kende. Fien`s voorstellingen zijn ontroerend, grappig, verrassend èn poëtisch!

Susanne speelt in alle voorstellingen van Fien. Zij is samen met Joep en Jaap bedenker van deze voorstellingen. Eerder speelde zij in de kinderopera ‘Porgy & Bess’ met Frank van Sesamstraat.

Joep speelde in ‘Een buik van wol’ en speelt  in ‘Een broer om in te bijten’ en ‘Hoeveel zou de wereld wegen?’ Ook maakte hij de muziek voor deze voorstellingen. Joep kan heel veel instrumenten bespelen zoals gitaar, piano en kazoo.

Jaap is schrijver en meebedenker van de voorstellingen van Fien. Hij speelde mee in ‘Het verloren sporen museum’. Jaap schrijft ook boeken. Misschien ken je ‘De Zuurtjes’ of  ‘Zullen we een bos beginnen?’. Die zijn van hem.

Liesbeth is harpiste en speelt in ‘Ariadne’.  Daarin gebruikt ze haar Harp ook als slaginstrument! Ze speelde ook in ‘Het verloren sporen museum’.